Slarva inte med truckservicen

20 maj 2020 jonas olsson

En truck är ett arbetsfordon som förväntas tåla en hel del belastning, och som därför också ofta utsätts för ganska mycket och långvarigt slitage. Oavsett om du eller ditt företag använder truckar till att flytta mindre och lättare varor, eller för att rodda med stora, tunga och otympliga grejer – är det viktigt att truckarna sköts om och att de är i bra skick. Precis som att du lämnar in en bil, en motorcykel eller en lastbil på service, behöver det även göras med en truck. Vid en truckservice kontrolleras och servas dels truckens batterier, truckens gafflar och laddare – men man utför också brandskyddskontroll, gaffeltest och noggranna säkerhetskontroller. Allt som krävs för att trucken ska vara i bra skick.

 

Vänd dig till en truckfirma

Service av truckar är inte något man bör göra själv, såvida man inte är kunnig inom området och faktiskt kan utföra ordentliga servicar som levererar enligt alla regler och krav. Det finns gott om företag i Sverige som är specialiserade på att serva just truckar, och som gladeligen står till tjänst för att hjälpa just dig. Truckservice i Göteborg kan bl a fås hos proffsiga BIAB Truckservice – en verkstad med lång erfarenhet och all den kompetens och kunskap som krävs för att hålla truckar av alla slag i toppskick. Bor du någon annanstans i Sverige, hittar du enklast just din närmaste truckfirma genom en snabb sökning på nätet.

 

 

Även reparationer och försäljning 

De flesta verkstäder som erbjuder truckservice kan också utföra både större och mindre reparationer av trasiga truckar. Många har dessutom både inköp och försäljning av begagnade truckar, reservdelar och bra tillbehör till förmånliga priser. Köper man en begagnad truck hos en truckverkstad kan man vara säker på att den är ordentligt servad och i bra skick – precis som när man köper en begagnad bil hos en återförsäljare.

Fler nyheter