Problemområden trots rätt kost och träning

21 juli 2020 jonas olsson

Har du en hälsosam livsstil, tränar och äter rätt men har svårt att bli av med vissa partier överflödigt fett på kroppen? Det är inte ovanligt, och det gör ibland att man känner missmod  och uppgivenhet kring sin träning. Det är inte så konstigt. Ser man inte resultat, trots ansträngningar, är det lätt att ge upp. Men gör inte det. Kontakta istället en klinik för att prata om möjligheten till fettsugning. Att få hjälp med att bli av med partier som inte ger med sig på traditionellt vis, kommer att motivera dig till en fortsatt sund livsstil.

 

Få hjälp på traven att hålla vikten

Avlägsnade fettceller återbildas inte. Detta ska man ha i åtanke, eftersom en eventuell viktökning kan fördela sig ojämnt. Det betyder att man inte bör ta till metoden om man i övrigt inte lever hälsosamt. Först när man på egen hand åstadkommit en viktminskning kan man överväga fettsugning. Har man i övrigt nått sina mål, både hälsomässigt och viktmässigt, men ändå har kvar områden som inte vill ge med sig så blir detta en kosmetisk finish. Vill du förflytta fettceller från ett område till ett annat som behöver fler? Då kan detta utföras samtidigt.

 

 

Hur går en fettsugning till egentligen?

Metoden kallas Lipomatic och är en annan än klassisk fettsugning. Den löser nämligen upp de fettdepåer som skall tas bort. Detta görs med kanyler som vibrerar och därefter sugs fettcellerna ut samma väg. Muskelvävnad och nerver skyddas, vilket lämnar färre blåmärken och är inte lika traumatisk för kroppen. Huden har lättare att dra ihop sig och apparaturen är lättare att hantera. Det innebär större precision vid ingrepp i mindre områden. Återhämtningen går fortare på grund av en kortare operationstid. Ingreppen kan utföras med lokalbedövning. Kostnaden för dig som patient är också mindre. Inför behandling bokas först en konsultation.

Fler nyheter