PR med frigolitskyltar

06 november 2019 Jenny Olsson
PR med frigolitskyltar

När man har ett eget företag och kanske äger en butik, restaurang, kontor, klinik eller vad det nu kan vara, så är det viktigt att synas och göra reklam för sig. Ibland måste man kanske lägga pengar på att synas i en tidning och nå den stora massan men då det ofta är kostsamt gör man kanske inte det så ofta. Det som däremot både är billigare och till och med kan vara mer effektivt är direktreklamen. Att använda sig av skyltar utanför butiken är ett bra sätt att  synas för förbipasserande. En skylt drar gärna blickarna till sig, speciellt om den är fint utformad. Att investera i sådant material är otroligt billigt i jämförelse med att annonsera i texten tidningar eller radio. Dessutom har du en skylt under lång tid oftast och kan bruka den länge innan du behöver köpa nytt. 

När man sedan fått in kunder eller gäster till butiken, restaurangen eller vilken verksamhet man nu bedriver så kan man också använda sig av skyltar i butiken för att göra kunder eller gäster uppmärksamma på reaprodukter eller erbjudanden. 

 

 

Om du ska beställa frigolitskyltar kan du kika in till Scandexpo.se. De har en stor tillverkningsavdelning för frigolitskyltar, texter, produktmodeller och så vidare. Varje år tillverkar de tusentals produkter som går ut till olika företag som kontor, köpcentrum, butiker, fasader men också många mässmontrar. De har en datorstyrd glödtrådsskärarlinjer tillverkar de oftast loggor och texter i materialet Frigofoam, som är ett slätt material. Materialet kan målas i alla förekommande loggokulörer. En del av loggorna förser de också med fronter i laserskuren akryl/plexiglas, vilket ger slutprodukten en väldigt högblank och fin yta. Detta och mycket mer kan företaget bistå med. Att använda sig av ett företag som kan skräddarsy lösningar är toppen, då man får produkten i de färger och material som man önskar och behöver. 

 

Fler nyheter