Oändliga varianter av jeans

10 juli 2019 Linda Edgarsson
Oändliga varianter av jeans

Jeans är ett klädesplagg som aldrig tycks bli omodernt. Byxan går att variera på många olika sätt för att passa tidens mode och din bekvämlighet. Men de är framför allt ett basplagg som lyfter upp dina andra klädesplagg. Jeans kan vara både ”osynliga” eller vara det av de plagg som framhävs mest.
Du kan lätt göra dina jeans personliga och sätta din egen prägel på outfiten när du har jeansen på. Oavsett vilken typ du är, vilken stil du gillar, så finns det jeans till varje smak.
Det är inte längre ett fåtal märken på de jeans som finns ute i handeln utan det finns massor av klädmärken som bestämt sig för att göra sin egen variant av byxan, det är bara att välja och vraka! På exempelvis www.2trendy.se finns ett stort urval av olika moderna jeansbyxor och märken för den stilmedvetne mannen att välja mellan. Där hittar du även ett stort urval av olika färger, allt från de toppmoderna svarta jeansen till de casual stone washed eller också de lättare modeller i färgen vit eller ljus denim. Allt för att det ska finnas ett par byxor som just du fastnar för.

Ibland är det inte alltid lätt att hänga med i modesvängarna och man kanske vill införskaffa ett par riktigt moderna byxor. Bikerjeans har kommit fram under de senaste åren och blivit populära. Allt fler av de stora trendsättarna har tagit bikerstilen till sig. Modellen kännetecknas vid det grova mönstret vid knäna på grund av stygnen. På så vis får de en läcker rå look. Även rippade jeans är fortfarande moderna där hål och trasiga kanter skapar en mer avslappnad stil.
Är du mer av den klassiska stilen så kan du ändå känna dig modern med ett par jeans till en snygg skjorta eller blazer. Variationerna är oändliga.

Fler nyheter