När familjens kelgris behöver vård

21 juli 2020 Lily Hansen

Alla som har husdjur vet vilken viktig del av ens liv de blir. Kärleken till det husdjur man har, oavsett om det är stort eller litet, är stor. Man bryr sig lika mycket om djurets hälsa som övriga familjemedlemmars. Därför är det så viktigt med veterinärkliniker som finns där för din älskling när han eller hon behöver det. Bor du i trakten av Sundbyberg och har ett husdjur så kan det vara bra att veta att https://www.barkarbydjurakut.se/ finns. När det väl är bråttom så är det skönt att veta vart man ska vända sig.

 

Akut och planerat – djurkliniken finns nära

Tack och lov är det inte alltid akuta besök till veterinären som gäller. Ibland är det ett planerat besök, till exempel om din katt ska kastreras. Katten är fantastisk och du vill ha den nära men den har börjat sticka iväg då och då och låter högt. Då är det hög tid att ta itu med saken! Boka tid och få det gjort, tryggt och säkert. Kanske har din honkatt fått kull efter kull, och nu räcker det? Inga fler kattungar som måste hitta ett nytt hem – hon måste steriliseras. Boka tid hos erfarna veterinärer där både du och din katt kan känna er trygga. 

 

 

Hundens vaccinationer, vård och hälsa

Din hund, din ögonsten. Du vill att den ska må så bra det går. Den ska inte bli sjuk i onödan, den får den bästa maten och nu ska den vaccineras. Ni kanske ska ni ut och resa tillsammans, och då är det viktigt att se över skyddet. Har du nyligen skaffat hund? Då kanske den ska ID-märkas? Det sköter veterinärkliniken om. I samband med detta kan det vara bra med en allmän hälsokontroll för att veta hur din hund mår och hur du bäst ska ta hand om den. 

Fler nyheter