Med Air Wick kan hemmet dofta underbart av blommor varje dag

07 maj 2021 Cecilia Olsson

Alla har vi våra favoritdofter som får oss att koppla av och må extra bra. Det kan vara allt från en härlig blomdoft till den söta doften av bullar som gör något med oss. Att köpa fräscha blommor för att sätta i hemmets alla rum och baka bullar varje dag för att fylla bostaden med väldoft kan dock bli både dyrt och tidsödande. Som tur är finns det en betydligt smidigare och billigare lösning som kan få hemmet att dofta underbart från morgon till kväll, alla dagar i veckan.

Bygg upp en trevlig atmosfär

Med luftfräschare kan man enkelt fylla hemmet med både blomdoft och doften av nybakat, men även andra underbara dofter som kan skapa en trevlig atmosfär. Air Wick är ett företag som specialiserat sig på att ta fram produkter som kan fylla både hem och arbetsplatser med behaglig väldoft. De kommer i flera olika utföranden för att alla ska kunna hitta en produkt som faller i smaken. 

Air Wick-produkter som ger önskad effekt 

Till exempel så kan man använda sig av allt från sprayer och doftljus till doftpinnar och automatiska dispensers. Med en spray kan man omedelbart sprida den önskade doften i utrymmet man befinner sig och de kan även dölja otrevliga odörer som man inte önskar ha i sitt hem. Med doftpinnar och doftljus kan man däremot få en subtil doft som ligger behagligt i området runt produkten, aromen kan enkelt intensifieras något genom att man vänder på doftpinnarna eller tänder doftljusen.

Med automatiska dispensers går det att ställa in så att doften sprids med önskade intervaller för en konstant väldoft i hela rummet. Det finns både batteridrivna och eldrivna dispensers som enkelt kan fyllas på när doftsprayen tagit slut. Hos Coolpriser.se hittar man ett brett utbud av olika luftfräschare från Air Wick till mycket förmånliga priser och med smidiga leveranser.

Fler nyheter