Lyxigt och avslappnande

18 maj 2020 patrick pettersson

Vare sig det är ett spontant beslut eller en sedan länge bokad tid är det alltid härligt att besöka frisören. Det är ett lyxigt inslag i vardagen och man går alltid därifrån på bättre humör. Klippa, slinga, färga, permanenta, eller bara tvätta? En frisör vet precis hur bästa resultat uppnås. Med en utbildning och ett avlagt gesällprov kan man som kund känna trygghet när man besöker en kvalificerad frisör. Det är inte lag på att frisörer måste ha genomfört ett godkänt gesällprov, men som kund är det en garanti för att man är i kompetenta händer. Under provet får man göra allt från klippningar och uppsättningar till permanent, som övervakas och sedan godkänns eller underkänns.

 

 

Ett yrke som följer trender

En frisör håller sig ständigt uppdaterad med nya tekniker och trender genom att gå på kurser med sina kollegor. Är man sugen på en ny, cool färgning är det utmärkt att gå till frisören och komma överens om vad som ska göras. Ibland krävs det en längre process för att få det exakt som man vill ha det, men frisören vet precis hur. De vet även vilken klippning som passar till vilket ansikte. Runt, avlångt och hjärtformat kräver olika frisyrer för att få fram rätt drag i ansiktet. Är man inte alls intresserad av detta kan man såklart få det som man vill ändå. Frisöryrket är ett serviceyrke och de arbetar därför alltid med att göra kunden så nöjd som möjligt.

 

 

Bästa möjliga produkter

En trendig slingning med olika nyanser eller ett standardbesök för att bara klippa topparna? Besök en frisör i linköping för att fixa frisyren. De har lång erfarenhet inom frisöryrket och använder högklassiga produkter som är bra för håret. Olika hår kräver olika behandlingar och de anpassar besöket efter håret, precis som man bör. Kika förbi för en konsultation eller boka ett besök redan idag!

Fler nyheter