Ladda upp med skyltar

10 april 2019 Jenny Olsson
Ladda upp med skyltar

När man har en verksamhet där man säljer varor av något slag så är det viktigt att tänka på merförsäljning. Som ett första steg måste man locka kunderna till butiken och ge dem anledning att kliva in i just din butik. Men när de väl kommit in så gäller det också att fånga deras intresse. Att ha en snygg och strukturerad butik är viktigt. Det ska gå enkelt att hitta saker. Att dels hitta det man söker om man är ute efter något speciellt men också få en överskådlig blick av sortimentet som finns. 

Om man har erbjudanden eller extrapriser är det bra att lyfta fram det så det syns tydligt. Genom att använda sig av skylthållare ger man kunderna chansen att se vilka erbjudanden man har och samtidigt öka sin försäljning. Skylthållare är ett väldigt bra säljverktyg. Man ska givetvis vara serviceminded men dels kanske man inte har så mycket tid för varje kund som man skulle vilja och dels så tycker en del kunder om att i lugn och ro gå runt och titta på egen hand. Gör dom det är det viktigt att dom uppmärksammar de varor som du vill att de ska lägga märke till.

 

 

Hos Skyltex hittar man ett stort urval av skylthållare, till bra priser. Om man vill ha skyltar i ögonhöjd så har dom en praktisk Flex Plast skylthållare med teleskopstång och robust metallfot. De är lämpliga för såväl butiker och caféer som restauranger och kontor. 

Hos dem hittar man skylthållare för både små och stora skyltar vilket gör att man kan hitta en hållare som passar för ändamålet. I en butik eller restaurang eller vad man nu har för verksamhet så kan det vara bra att alternera skyltarna och blanda stora och små. Prisskylthållarna finns både som en skyltstolpe med metallstativ samt akrylhållare som kan placeras på disk eller bord, perfekt för restaurang eller reception. Akrylhållarna är tillverkade av transparent klar, akryl och finns i fyra olika storlekar, både i horisontellt och vertikalt format. 

Kika in hos https://www.skiltex.se/shop/skylthaallare-543s1.html

Fler nyheter