Kontorsmoduler är en smidig lösning när de ordinarie lokalerna ska renoveras

03 maj 2022 Cecilia Olsson

editorial

En bra arbetsmiljö är väldigt viktig för att anställda på ett kontor ska kunna trivas, må bra och arbeta effektivt. Förutom att man ska arbeta för att det ska vara en god stämning mellan kollegor så krävs även ergonomiska möbler, bra ljudnivå, god ventilation och rena lokaler. Detta påverkar allt från energinivån till hälsan hos de som arbetar på kontoret och är därmed avgörande för att de anställda ska trivas och vara produktiva. Det innebär också att det kan krävas renovering av lokalerna för att hålla tillräckligt hög standard. 

Låt arbetet fortsätta under tiden renoveringen pågår

Det kan dock ställa till bekymmer för den som helst ser att arbetet fortgår som vanligt eftersom en renovering kan innebära störande ljud samt begränsad plats på kontoret. Många gånger kan det dessutom vara så att det inte ens är möjligt att vara i lokalerna under tiden de renoveras. Då är det tur att det finns en enkel och smidig lösning för den som inte har extra lokaler att tillgå, nämligen kontorsmoduler. 

kontorsmoduler

Det finns kontorsmoduler som erbjuder lika bra arbetsmiljö som ett helt vanligt kontor gör. De kan anpassas för att fylla de behov som finns i förhållande till yta och diverse bekvämligheter. Ett företag som erbjuder detta är PCS Modulsystem, de är specialister på modulsystem och skräddarsyr sina standardmoduler efter de behov och önskemål som finns.

Kontorsmoduler med hög komfort

PCS Modulsystem har vad de kallar PCS Comfortmoduler som är skapade med extra dämpande material i golv, väggar och tak samt har extra bra fönster som både dämpar ljus och värmen som kommer från solens strålar. PCS erbjuder hög komfort och god arbetsmiljö i alla deras kontorslösningar.

Förutom att PCS Modulsystem erbjuder dessa anpassade kontorsmoduler så kan man dessutom hyra dem precis så länge behovet finns. Det innebär att man inte behöver betala någon hyra i onödan. 

Fler nyheter