Inredning är hemmets själ

07 oktober 2019 jonas olsson
Inredning är hemmets själ

Inredningen i ett hem visar ganska mycket om de som bor där. Vilken stil de har och hur de vill att huset ska se ut. Handlar det om en inredning som tål stök eller är det ett hem inrett för att vara välstädad och prydligt? Är det barnvänligt eller är det ett vuxet par utan barn som bor där? Det är bara några exempel på vad inredningen visar när man kliver in i en lägenhet eller hus. Därför är det både rätt och enkelt att säga att just inredning är en del av hemmets själ. Den skapar stämning, trivsel, och välbehag.

 

 

En stor stilvariation

 

Idag har alla möjligheten att välja mellan olika inredningsstilar. Ett exempel är Art deco där guldspeglar, designmöbler, och mörkt sammet står i centrum. Norden är känd för sin skandinaviska stil med enkla linjer och stilrena utseende. Gillar du minimalism är detta ett utmärkt val. Retromodet har egentligen aldrig blivit omodernt. Stilen får du genom att handla möbler på loppis, så det blir inte speciellt dyrt. Glöm inte att materialet och designen ska vara alá 50-tal. I den här diskussionen bör den klassiska stilen ta den viktigaste platsen. Den är tidlös och kännetecknas av ljusa möbler i en klassisk möbelstil mixade med mörkt eller ljust trä.

 

Professionella inredare – alltid en bra idé

 

De flesta inredningsbutiker erbjuder hjälp från professionella inredare. Vill du ha en snygg inredning i Göteborg, Stockholm eller var som i Sverige är det smart att ta hjälp från en proffsig inredare. De är oftast stilmedvetna och erfarna personer med känsla för färg och form. Resultatet blir ett stilfullt och vackert inrett hem; ett hem du gärna kommer till och njuter av. Välj din inredningsbutik, välj stil, välj en inredare, och skapa ett drömlikt hem. Varför? Även om svaret kan låta klyschigt – för du är värd det.

 

Fler nyheter