Du kan hitta gemenskap och mening

26 juli 2019 jonas olsson
Du kan hitta gemenskap och mening

Kanske har du också känt att det är något som saknas i ditt liv. Många bär på ett litet tomrum som de försöker att fylla genom att konsumera, missbruka olagliga substanser, relationer, alkohol eller att arbeta alldeles för mycket. Kanske letar du efter ett syfte eller ett sammanhang där du känner dig välkommen och sedd där du kan prata med andra om dina tankar och finna stöttning. Kanske letar du efter en församling där du kan vädra dina tankar om Gud och lära dig mer. Det finns sällskap som kommer att ta emot dig med öppna armar! Ditt tomrum kan fyllas med hopp om framtiden och relationer som varar livet ut.

 

Dela ditt liv och din tro med andra

Du kan be tillsammans med andra i varandras hem i små grupper, eller besöka söndagens gudstjänst. Gud skapade jorden och människan för att han ville dela sin kärlek med någon annan, det betyder alltså att vi är skapade för gemenskap med Gud. Är det inte fantastiskt? I kyrkan kan man mötas i livets alla faser och finnas för varandra i en stark gemenskap. Genom att gå i kyrka i Hudiksvall kan du bli en del av detta fina. 

Alla är välkomna

Välj en  kyrka för hela familjen, singlar, för äldre och nysvenskar, där alla är välkomna. Du kan fylla ditt inre tomrum med något som får dig och andra att växa och få vänner för livet och en ny stark mening och mål. Du kan satsa på att må bra och sprida din glädje till andra. Alla ska vara välkomna och ingen ska vara ensam. Det är skönt att tillhöra en gemenskap där varje individ respekteras och räknas. För dem som vill att deras barn ska undervisas med de underbara kristna värderingarna som grund, så finns en förskola med samma starka sammanhållning. Välkommen in i värmen.

Fler nyheter