Behöver du hjälp med förvaring?

15 juli 2019 jonas olsson
Behöver du hjälp med förvaring?

Dags att flytta ihop med den stora kärleken? Eller ska ni resa jorden runt och har sagt upp lägenheten? Och nu har farmors vind, där ni tänkt förvara möbler och annat bohag, fått en stor vattenskada och kommer inte att kunna användas på flera månader. Tur i oturen att ni inte redan hade fraktat dit alla prylar, men nu är frågan vad ni ska göra med dem. Det är för mycket för att få plats i mammas källarförråd, och svärföräldrarna har fullt på sin vind. Resan är bokad till nästa lördag, så nu är det dags att hitta en lösning!

 

Magasinering 

Finns det inte nåt som heter magasinering? Eller storage? Kan det vara nåt? Javisst! Det finns företag som har som affärsidé att förvara möbler och annat som ägarna inte har plats med. Eller som de av någon annan anledning behöver förvara på annan plats en period. Om du söker storage i Uppsala finns det flera olika företag som kan hjälpa dig. Till exempel Flyttharrys. De kan även hjälpa till med transporten av ditt bohag till platsen där det ska förvaras. De har lång erfarenhet av bohagsflytt och ni kan vara säkra på att de sköter flytten på ett säkert sätt.

Säkerheten är viktig

När ni väljer vilket företag som ska få ansvaret för ert bohag så bör ni tänka på att det ska vara ett företag som har en försäkring som täcker värdet av det som magasineras, om oturen skulle vara framme. Det är också viktigt att magasinet har uppvärmning, och att det är torrt därinne. Larm skadar inte heller. Ni behöver inte magasinera hela bohaget för att hyra ett förråd. De finns i olika storlekar och lagringsplatsen kan även användas till att förvara mindre saker, som exempelvis vinterdäcken när de inte används, trädgårdsmöblerna under vintern, cyklar och andra sportutrustningar när de inte är i bruk

Fler nyheter