Äventyret börjar med en husbil

21 juli 2020 jonas olsson

Man ska ha husvagn, sägs det i en populär dänga från 1980-talet, men frågan är om det inte är husbil man ska ha? Husvagn i all ära, men husbil verkar väl ändå mycket smidigare? Den kommer i ett stycke och går att köra iväg med på direkten. En husvagn kan inte köras på egen hand utan behöver först monteras på en bil vilket kan vara lite krångligt. När man väl lyckats koppla vagnen på bilen skall man sedan också lyckas manövrera den. Om man någon gång kört med vanlig släpkärra och tänkt att det är något man inte vill göra igen, ja då är nog husbil att föredra framför husvagn.

 

En spännande semester

Tänk dig så enkel och spännande semestern kan bli med en husbil! Det är bara att hoppa in i förarsätet och köra iväg. I en husbil får det plats fler än man tror. Man kan ta med sig en vän, sin käresta eller varför inte hela familjen. När man kör iväg kanske man ännu inte vet vart man är på väg – man låter lusten styra. Att planera blir inte lika viktigt med en husbil; man har ju boendet med sig hela tiden. Man kanske parkerar vid ett lugnt, mysigt skogsbryn ena dagen och på en rejäl camping en annan dag.

 

 

Ditt nya liv i husbil?

När man rest ett tag med sin husbil är det inte ovanligt att tanken pockar på: varför lever jag inte så här jämt? En del har då gjort slag i saken och sålt sin vanliga, fasta bostad för att leva sitt liv som en härlig vagabond. Har du bestämt dig för det stora äventyret? Börja kika runt bland det stora utbudet av husbilar. Det finns många att välja på och du kommer säkerligen att hitta den som passar dig som handen i handsken. Hoppa in och äventyret kan börja!

Fler nyheter