Vilka produkter speglar ditt företag

20 april 2020 william eriksson
Vilka produkter speglar ditt företag

När du väljer att marknadsföra ditt företag med hjälp av profilprodukter så ska du naturligtvis inte köpa in vad som helst som alla andra har bara för att det är billigt. Tänk igenom och utgå från era värderingar och visioner. Vad passar ert marknadsföringstänk, era syften och vad symboliserar er verksamhet? Idag finns profilprodukter i Stockholm av alla de slag och du kan få tillgång till kataloger online där du kan bläddra i lugn och ro. I vilka sammanhang delar du ut profilprodukter? Brukar ni stå på mässor eller lämnar ni gåvor i samband med möten hos kund?

 

Tacksamhet mot anställda

Även julgåvor och profilprodukter som era anställda bär i form av jackor och dylikt bör naturligtvis spegla ert företag och era filosofier. Är produkterna tillverkade på ett bra sätt för människa och miljö och är de giftfria? De bästa profilprodukterna är förstås de som löser ett problem för kunden eller den anställde – då kommer de garanterat att använda den och visa upp ert varumärke regelbundet. Snygga sportkläder för sommaren som syns runt om i hela landet på campingar och golfbanor. Eller kanske snyggt porslin som du kan presentera vackert på middag med nya grannar eller med svärmor.

 

 

Riktigt, riktigt bra ska det vara

Om du inte hittar profilprodukter som känns bra utifrån era syften och värderingar så stå över. Köp inte något som förvränger vad ert företag står för. Köp enbart sådant som bygger varumärket – en snygg väska, grillbestick, miljövänliga kassar, pennor och andra produkter. Vad vill ni ha till ert företag? Dyk in i en webbshop eller katalog och spåna loss på vad som kan passa för just er. Utbudet är stort och ni kan garanterat hitta de profilprodukter som är rätt just för er. Är det fortfarande svårt – sök upp en leverantör med showroom där du kan klämma, känna och få tips.

Fler nyheter