Sex är roligt, leksaker är roliga – do the math

24 oktober 2019 Lily Hansen
Sex är roligt, leksaker är roliga – do the math

Något som ständigt växer på marknaden är sexleksaker. Trots att det kan vara tabu att prata om så har nog de flesta en eller annan leksak hemma i byrålådan. Folk i allmänhet lägger mer fokus på sitt sexliv än aldrig förr, och det är inte konstigt. Sex är ju både roligt och härligt! Så varför skulle man inte vilja göra det så roligt och bra som möjligt? Oavsett om du är singel eller i en relation så förtjänar du att njuta, så det är bra att våga experimentera lite. 

 

En djungel av heta leksaker

Man överdriver garanterat inte om man påstår att det finns många olika sexleksaker att välja mellan. Dildos, massagestavar, analpluggar, geishakulor, fleshlights, sexgungor – you name it. Att hitta rätt på en gång kan vara knepigt, och ibland gäller det att testa sig fram. Om du är nybörjare och vill hitta de bästa sexleksakerna för just dig, eller om du är erfaren och bara vill inspireras, så finns till exempel Lovebuddy.se som jämför leksaker samt ger guider, beskrivningar, och råd kring hur du får precis det sexliv som du alltid har drömt om. 

 

 

Hotta upp sexlivet i relationen

Sex är en viktig ingrediens i en kärleksrelation, det är bara så. Kanske är du i en relation och känner att ert sexliv har nått sin pik, eller så är det snarare tvärtom, att du och partnern har slitit ut era gamla sexleksaker? Oavsett så skulle nog lite nya, roliga leksaker få er på banan igen. Överraska din partner med nya sexleksaker, eller sitt tillsammans och beställ hem det ni vill ha. Ni kommer garanterat att bli upphetsade innan beställningen ens kommit fram till dörren. Var inte rädd att utforska och testa nya saker, och använd er av leksaker för att fortsätta ha ett aktivt och bra sexliv.

Fler nyheter