Flytta smartare, bekvämare och snabbare

21 juni 2020 patrick pettersson

Den genomsnittliga svensken flyttar ungefär elva gånger under sin livstid. Det innebär en hel del kånkande, bärande och släpande av kartonger, möbler och allt annat man hinner samla på sig under åren. Såvida man inte anlitar en flyttfirma att göra det åt en förstås – vilket man med stor fördel bör göra. Genom att ta hjälp av en professionell flyttfirma får man inte bara hjälp att transportera sina saker från den gamla bostaden till den nya. Man kan också känna sig trygg med att transporten sker på ett sådant sätt att ingenting går sönder. En flyttfirma har erfarenheten, kunskapen och hjälpmedlen som behövs för att göra hela projektet snabbare, bättre och säkrare. 

 

Så går det till

Att boka en flyttfirma är varken särskilt tidskrävande eller komplicerat. Allt man behöver göra är att ringa eller maila in med sin bokningsförfrågan, ange datum och tid för när flytten ska ske samt vilka adresser det är som gäller. Hur mycket det är som ska flyttas är givetvis också nödvändig information, så att flyttfirman vet hur stor flyttbil man kommer behöva. De flesta flyttfirmor erbjuder olika typer av flyttjänster att välja mellan; alltifrån komplett hjälp med nedpackning och uppackning, till enbart transportering och bärhjälp. 

 

 

Vad kostar det att anlita en flyttfirma?

Priset kan variera lite utifrån vilken firma du väljer att anlita, hur mycket det är som ska flyttas samt vilken typ av tjänst du önskar. Gäller det endast en mindre transport med få möbler och ett antal kartonger, blir det naturligtvis lite billigare än om man vill ha en komplett tjänst med packningshjälp, transportering och uppackning i den nya bostaden. Ska du flytta i Stockholm, Malmö, Östersund eller kanske Kiruna? Inga problem. Flyttfirma finns att få tag på i alla delar av landet. Genom en snabb sökning på nätet hittar du enkelt en nära dig.

Fler nyheter